Олга Даниловић: Надам се да ћу играти у финалима као Новак (фото)

© Tanjug / ZORAN ZESTIC Тенисерка Олга Даниловић
Тенисерка Олга Даниловић - Sputnik Србија
Пратите нас
Млада српска тенисерка Олга Даниловић рекла је да још није свесна да је у 17. години освојила прву ВТА титулу и поручила је да је спремна за победе на великим турнирима и грен слемовима.

„Ово је велика ствар за мене да будем овде овако млада. Још нисам свесна успеха“, рекла је Даниловићева на конференцији за медије у Старом двору после пријема код градоначелника Београда Зорана Радојичића.

О психичкој припреми за ствари које је очекују рекла је да су је људи око ње припремали.

„Нисам преспавала, нисам ока склопила и нисам још свесна, мислим да ће ми требати пар дана да схватим шта се десило. Нисам знала како се зовем од адреналина, ово је стварно диван осећај“, казала је 17-годишња тенисерка.

© Tanjug / ZORAN ZESTIC Прослављени кошаркаш Предраг Саша Даниловић са ћерком Олгом
Прослављени кошаркаш Предраг Саша Даниловић са ћерком Олгом  - Sputnik Србија
Прослављени кошаркаш Предраг Саша Даниловић са ћерком Олгом

О наредним плановима и професионалним турнирима рекла је да им се у потпуности окренула и да се спрема за наредни грен слем.

„Спремам се за УС Опен. Помињала сам већ то, потпуно сам се окренула професионалним турнирима, нисам видела себе у малим турнирима више, мислим да сам била спремна за веће турнире. Нисам очекивала тако брзо да напредујем“, рекла је Даниловићева.

Признала је да притисак постоји, али каже да је то позитивна врста треме коју има сваки спортиста.

„Потапова и ја у финалу смо одиграле диван меч, увек смо биле ту једна уз другу и стварно ми је драга и пријатељица и особа. Надам се да ћу имати много финала као Новак Ђоковић“, додала је Даниловићева, поновивши да јој је Ђоковић узор, пренео је Танјуг.

„Сваки играч има свој стил, мој идол је Ђоковић, он је врхунски играч и врхунска особа“, закључила је ћерка прослављеног српског кошаркаша Предрага Даниловића.

Даниловићева и златни ватерполисти ће данас изаћи на балкон да прославе своје успехе.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала