Суперговеда: Стадо крава ухапсило лопова (видео)

© Screenshot/ Seminole County Sheriff's OfficeСтадо крава са Флориде помаже полицији да лоцира осумњиченог крадљивца аутомобила.
Стадо крава са Флориде помаже полицији да лоцира осумњиченог крадљивца аутомобила. - Sputnik Србија
Пратите нас
Стадо говеда-истражитеља помогло је полицајцима из Санфорда, на Флориди, да ухапсе крадљивца аутомобила почетком ове недеље. Акција потере снимљена је из хеликоптера.

Снимци из ваздуха које је у уторак објавила канцеларија шерифа Округа Семинола показују како жена која је била за воланом украденог теренца удара у саобраћајни знак, а затим истрчава из аутомобила и бежи у поље како би избегла потеру. Кад је осумњичена, коју је полиција идентификовала као Џејми Јанг, потрчала преко пашњака, стадо крава почело је да је гони.

„Стадо говеда пружило је полицији велику помоћ тако што је пратило и више пута лоцирало осумњичену, која је побегла на њихову територију“, навела је шерифова канцеларија у опису снимка. Полицајци су прискочили у помоћ како би ухапсили Јангову и њеног саучесника.

„Велика група крава прати осумњичену. Изгледа да ће је напасти… Ако угледате велику групу крава, оне је буквално прате и јуре“, говори возач хеликоптера током потере.

Ванземаљци отимају краву - Sputnik Србија
ФБИ немоћан: Ванземаљци сакате говеда широм света? (видео)

У једном тренутку, крава се толико приближила Јанговој да је изгледало да ће је прегазити, али је убрзо променила правац кретања.

Ричард Кондрацки, власник говеда, рекао је да је Јангова највероватније уплашила стоку.

„Мислим да краве нису схватиле ко су осумњичени. Успаничиле су се, биле су нервозне. Нису их познавале и нису знале да ли ће повредити њих или им отети телад“, рекао Кондрацки.

„Не смете се шалити са животињама, било да су краве, слонови или мачке. Не шалите се са њиховим бебама“, додао је он.

Јангова је ухапшена кад су је полицајци пронашли скривену у грму. Она и њена саучесница Џенифер Кауфман оптужене су за поседовање дроге, опирање хапшењу, незаконит упад на посед и крађу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала