Сито, па бесно: Објављени најчуднији захтеви богатих авионских путника

CC BY 2.0 / Flickr / John Creasey / Унутрашњост приватног авиона
Унутрашњост приватног авиона - Sputnik Србија
Пратите нас
Приватне авио-компаније објавиле су најчуднија питања која су постављали богати клијенти.

Једном је клијент изнајмио авион за коња. Други богаташ платио је истовремено два авиона како не би одлагао преседање. Путник који је летео из Европе у Америку заказао је додатно заустављање: његовом штенету требало је да током лета протрља шапе на травњаку.

Пас - Sputnik Србија
Принудно слетање на аеродром у Москви: Пас током лета отворио врата за пртљаг

Такође, запослени у авио-компанијама присетили су се случаја изнајмљивања авиона како би се удобно транспортовала награђивана свиња. Још један клијент једне од компанија платио је гурманске сендвиче и свеже поврће и воће за папагаја.

Један љубавни пар платио је шест сати лета током којег им је служена романтична вечера и спа-третмани. Програм летења такође је укључивао и извођење чувеног оперског певача. Авион је требало да слети на исти аеродром одакле је и полетео — заљубљени су само желели романтику на небу, пише „Дејли мејл“.

Запослени у компанији „Прајват флај“ присетили су се случаја када је човек који је славио рођендан закупио авион ове авионске компаније. Али због тога што је у програму прославе била торта са свећицама, у авиону је позван и ватрогасац: отворени пламен без специјалисте на броду је забрањен.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала