00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ВЕСТИ (реприза)
16:30
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
17:00
60 мин
НОВИ СПУТЊИК ПОРЕДАК
Најопаснија друштвена мрежа у Америци
20:00
60 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Печена пилетина у сосу од грожђа, купина и белог лука (видео)

© Јутјуб/СпутњикКувајте са Спутњиком
Кувајте са Спутњиком - Sputnik Србија
Пратите нас
Слано, слатко и кисело. Пробајте ово необично грузијско јело.

Састојци:

900 грама пилетине

Сос:

200 грама грожђа,

200 грама купина,

2 чесна белог лука,

алева паприка,

коморач (може и мирођија),

со.

Начин припреме:

Очистимо пилетину и печемо је пола сата у претходно загрејаној рерни на 200 степени. Можете је и пропржити у тигању.

Док се пилетина пече, грожђе, купине, бели лук, алеву паприку, со и мирођију изблендирамо и тако добијени сос процедимо кроз сито.

Испечену пилетину вадимо из рерне, посолимо је, исечемо на парчиће и наливамо припремљеним сосом.

Пријатно!

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала