00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
Ауторска емисија Љубинке Милинчић
06:55
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Без сарадње Срба и Руса нема остварења словенског сна
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Хоће ли бити Трећег светског рата
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Дуалност Милене Павловић Барили“
17:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Пилетина у баже сосу (видео)

© СпутњикКувајте са Спутњиком
Кувајте са Спутњиком - Sputnik Србија
Пратите нас
Предлажемо вам ове недеље још један специјалитет из Грузије — печену пилетину.

Детаљније у видеу!

Састојци:

Девет стотина грама пилетине.

Сос баже:

200 грама ораха,

два чесна белог лука,

бибер,

со,

каранфилић,

коријандер,

пилећа супа.

Начин припреме:

Очистимо пилетину и печемо је пола сата у претходно загрејаној рерни на 200 степени. Док се пилетина пече, исецкамо орахе и бели лук и у ту смесу додајемо бибер, со, каранфилић и коријандер. Тако добијену мешавину наливамо пилећом супом.

Испечену пилетину вадимо из рерне, сечемо је на парчиће и такође наливамо пилећом супом.

Пријатно!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала