00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
16:00
30 мин
СПУТЊИК СПОРТ
21:00
30 мин
СПУТЊИК СПОРТ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Огањ и келија“
16:00
30 мин
ВЕСТИ (реприза)
Како САД намеравају да „консолидују сопствени континент“?
16:30
30 мин
СВЕТ СА СПУТЊИКОМ
Чија је победа примирје на Блиском истоку
17:00
60 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Како преживети пети разред (и сваки наредни)
20:00
60 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Свињетина у сосу од нара (видео)

Пратите нас
Свињетина на грузијски начин. У комбинацији са сосом од нара је пун погодак. Обавезно пробајте!

Детаљније у видеу!

Састојци:

300 грама свињетине,

600 грама сока од нара,

100 грама зрна нара,

со,

бибер,

ловоров лист.

Начин припреме:

Најпре пропржимо свињетину у тигању са обе стране без маринаде, а затим је стављамо у претходно загрејану рерну на 200 степени десетак минута. Тако припремљену свињетину наливамо соком од нара, додајемо ловоров лист, со и бибер по укусу и остављамо је на тихој ватри 7-8 минута, како би сос добио одговарајућу густину. Приликом сервирања посипамо јело свежим зрнима нара.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала