Русија зна ко су осумњичени за „случај Скрипаљ“

© REUTERS / Metroplitan PoliceСнимак Александра Петрова и Руслана Боширова, осумњичених за напад хемијском супстанцом на бившег пуковника ГРУ Сергеја Скрипаља и његову ћерку Јулију, на станици у Солсберију
Снимак Александра Петрова и Руслана Боширова, осумњичених за напад хемијском супстанцом на бившег пуковника ГРУ Сергеја Скрипаља и његову ћерку Јулију, на станици у Солсберију - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Владимир Путин изјавио је да су осумњичени у случају тровања бившег пуковника Сергеја Скрипаља и његове ћерке Јулије у Солсберију познати руским властима.
Осумњичени за тровање Скрипаља - Sputnik Србија
Расте број осумњичених за тровање Скрипаља

„Ми смо, наравно, погледали ко су ти људи. Ми знамо ко су, нашли смо их. Надам се да ће се они сами појавити, то ће бити боље за све. Ту нема ничег посебног и криминалног“, рекао је Путин на пленарној седници Источног економског форума у Владивостоку.

Према његовим речима, то су цивили. Руски председник позвао их је да се појаве и разговарају са медијима.

„Желим да им се обратим како би нас данас чули. Нека дођу до медија“, додао је Путин.

Бивши пуковник Главне обавештајне управе Русије (ГРУ) Сергеј Скрипаљ и његова ћерка Јулија отровани су 4. марта у Солсберију у јужној Енглеској, што је узроковало велики међународни скандал. Лондон је саопштио да је у тровање умешана Русија, што Москва категорички негира.  

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала