ФБИ затворио опсерваторију — због ванземаљаца?

CC0 / / НЛО
НЛО - Sputnik Србија
Пратите нас
Брзина којом је амерички Федерални истражни биро (ФБИ) затворио објекат натерала је бројне кориснике интернета да помисле да су научници открили нешто о ванземаљцима.
Ванземаљци отимају краву - Sputnik Србија
ФБИ немоћан: Ванземаљци сакате говеда широм света? (видео)

Појавила се нова теорија зашто је ФБИ преко ноћи затворио „Санспот опсерваторију“ у Сакраменто планинама у Њу Мексику, извештава „Индипендент“.

Према писању листа, развој догађаја, заједно са уобичајеним подручјем истраживања навео је бројне кориснике интернета да се запитају да ли су истраживачи открили нешто што нису смели, а један „истакнути Јутјуб канал“ спекулише да је опсерваторија случајно приметила летећи тањир.

„Санспот опсерваторија“ у Сакраменто планинама у Њу Мексику затворена је у четвртак под велом тајне након евакуације коју је спровео ФБИ, без објашњења локалним властима.

Асоцијација универзитета за астрономска истраживања наводи да је „реч о сигурносним проблемима у опсерваторији на врху Сакраменто у Њу Мексику и одлучено је да се привремено напусти објекат као мера предострожности, навела је опсерваторија на Фејсбуку, додајући да „сарађују са одговарајућим органима власти“, али да у овом тренутку не могу дати детаљније информације.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала