Мистериозна писта: Нико не зна шта је Гугл Земља снимила на Антарктику? (фото,видео)

Пратите нас
Чудан објекат на Антарктику пронађен је на апликацији Гоогле Земља и изгледа да нико нема појма шта је то.

Мистериозни објекат је откривен након топљења леда на Антарктику а могао је да остане тамо скривен годинама, пише Мирор.

Објекат, састављен од низа грађевинских структура у дужини од око 1.500 км, изазвао је бројне спекулације и теорије завере корисника интернета, преноси Б 92.

Многи су испрва помислили да је реч о некој од истраживачких станица, с обзиром да је познато да се више њих налази на овом континенту, али се испоставило да то није случај.

„Мислио сам да је објекат коришћен у сврху истраживања. Али сам погледао у координате и погледао сам на више локација за све познате истраживачке станице на Антарктику, а најближа је норвешка, која се налази на 320 км удаљености“, казао је истраживач паранормалних активности познат под надимком Conspiracy Depot.

​Један корисник интернета се запитао да ли је откриће заправо нуклеарни бункер за светске моћнике и елиту, пише британски Експрес, док су други уочили да ово подручје унутар Антарктика изгледа као да је покривено траком за возила, а изгледа да постоји и писта. 

Други истраживач, Флорида Макијус скренула је још више пажње на ову теорију завере када је потврдила да је мистериозни објекат видљив све од 2001. године. Погледала је сајт из године у годину и рекла: „Ово је тако грозно место какво никада нисам видела у свом животу“.

Потом је додала „да изгледа као писта и нека врста оперативног центра“.

Али све до сада остало је неоткривено шта је заправо овај објекат.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала