Како је принцеза Дајана узнемиравала бившег љубавника

© AP Photo / Denis PaquinДајана, принцеза од Велса 24. септембар 1996.
Дајана, принцеза од Велса 24. септембар 1996. - Sputnik Србија
Пратите нас
Принцеза је наводно упослила своје особље да јој помогне у узнемиравању човека који се усудио да је одбаци.
Британска краљица Елизабета Друга и принц Филип, војвода од Единбурга иду ка Вестминстерској палати у Лондону - Sputnik Србија
Књига о љубавном животу краљице Елизабете тресе Британију

Пријатељица принцезе Дајане открила је да је она била веома узнемирена кад ју је оставио њен љубавник, милионер Оливије Оар, и да је много пута покушала да му се врати, наводи „Мирор“.

„Дајана је била веома неваљала. Одвезла би се својим аутомобилом до његове куће, а онда би га звала са мобилног на његов фиксни телефон. Звала га је усред ноћи како би могла да гледа како се светла пале у кући док он иде до телефона. Проводила би тако сате, позивајући и посматрајући“, рекла је њена другарица.

Како је истакла, Дајана је била свесна да Оар неће никад напустити своју жену, али „није навикла да не буде по њеном“ и зато је „уживала да му се подсмева и подсећа га да је била са њим“.

„Тражила је од свог особља да га зове на кућни телефон за њу. Говорила је: ’Назовите тај број, а онда спустите слушалицу‘. Дајана је играла игре у тој вези и уживала је у томе. Он се играо са ватром кад је почео да се виђа са принцезом и требало је да зна да може прегорети“, рекла је Дајанина пријатељица.

Према „Мирору“, принцеза Дајана и Оливије Оар уживали су у страсној вези која се окончала кад је он одбио да напусти супругу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала