Буле Гонцић: За светске моћнике треба нам чаробни штапић (видео)

© SputnikМаша и Буле Гонцић
Маша и Буле Гонцић - Sputnik Србија
Пратите нас
Глумац Светислав Буле Гонцић открио је за Спутњик тајну популарности серије „Истине и лажи“, чија је друга сезона управо почела са емитовањем, да ли је „Шећерна водица“ са почетка његове каријере временом постала горча, али и шта је истинитије — глума или живот.

Са Булетом смо разговарали о Битеф фестивалу који је у току, али и о Октобарском салону у организацији Културног центра Београда, на чијем је челу његова супруга Гордана Гонцић.

Гонцића који је овладао тајнама мађионичарских трикова још давних деведесетих, за потребе лика Чарлија Марјановића у серији „Срећни људи“, питали смо — да ли су и светски лидери овладали истим или им је ипак неопходан чаробни штапић да мало успоставе ред у свету?

„Можда би чаробни штапић подразумевао мало више разума са свих страна и да просто људи престану да буду тако узбуђени и на крају крајева, можда ми ни не контролишемо то што се дешава, мислим разумом. Просто, амплитуда неких дешавања каже да постоји некаква фреквенција ратова, али мислим да би стварно то све требало свести на минимум. Постали смо одавно развијена цивилизација. Па зашто и чему некакав хаос? А људи као да не размишљају о томе…“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала