УЖИВО Престрављена сам: Почело сведочење које прати цела Америка (видео)

© AP Photo / Alex BrandonБрет Кавано
Брет Кавано - Sputnik Србија
Пратите нас
Жена која је оптужила кандидата америчког председника за судију Врховног суда Брета Каваноа да ју је пре више од три деценије сексуално напаствовао сведочи пред Одбором за правосуђе у Сенату.

Кавано је негирао оптужбе, наводећи да није знао ни идентитет жене која га је оптужила, док Кристин Блејси Форд није у чланку у „Вашингтон посту“ изнела тврдњу да ју је Кавано „на силу додиривао“ у једној кући у предграђу Вашингтона почетком осамдесетих година, када су обоје били тинејџери, и да се плашила за свој живот.

„Овде сам, иако не желим да будем. Престрављена сам“, рекла је Кристин Блејси Форд.

Она је описала и забаву на којој се наводно десио напад.

„Заиста бих волела да могу да дам детаљне одговоре на сва питања. Немам све одговоре и не сећам се свега колико бих хтела. Али, детаљи о тој ноћи који ме доводе овде данас су они које никад нећу заборавити. Урезани су у моје сећање и прогањали су ме у епизодама као одраслу особу“, рекла је Кристин Блејси Форд.

Фордова је рекла да јој се у једном тренутку учинило да ће је Кавано случајно убити током напада. Она је рекла да о овом нападу није никоме говорила до маја 2012. године.

„Веровала сам да ће да ме силује. Покушала сам да дозовем помоћ. Када сам успела, Брет ми је ставио руку преко уста како би ме спречио да вриштим“, рекла је она.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала