Вучић и Чепурин о сарадњи, пројектима, Путиновој посети...

© Tanjug / Dragan KujundžićАлександар Вучић и Александар Чепурин
Александар Вучић и Александар Чепурин - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, са којим је разговарао о билатералној сарадњи, посебно о конкретним пројектима економске сарадње, али и о посети руског председника најављеној за јануар.

Саговорници су констатовали да се од предстојећег састанка копредседавајућих Мешовитог међувладиног комитета за сарадњу очекује да пружи значајан подстицај повећању трговинске размене и економског напретка Србије и Русије.

Двојица саговорника су договорила следеће кораке у припреми званичне посете председника Владимира Путина, која је најављена у јануару.

Вучић је рекао да је за Србију огромна част да поново угости председника Руске Федерације, као и да сматра да је његов долазак израз поштовања председника Путина за нашу земљу, те традиционалног пријатељства двеју земаља и братства двају народа.

Председник Вучић је изразио подршку председнику Путину на одлучности у спровођењу пензионе реформе, уверен да ће она руској држави и руском народу донети огромне користи у будућности.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала