Дигни главу, Суаде: Аутори виралног хита о скијашу откривају како је настао (видео)

© YouTube/Klix.ba / print screenСуад скијаш
Суад скијаш - Sputnik Србија
Пратите нас
Бројни портали у региону у суботу су објавили видео који приказује „невештог“ Суада како се спушта низ скијашку стазу на Бјелашници. Овај клип је непосредно након објављивања постао вирални хит, а портал Кликс доноси причу двојца који иза њега стоји.

У питању су Дино Рамчиловић и Суад Табаковић, који кажу да је видео настао искључиво из добре шале за публику на Инстаграму.

„Видео је и намењен искључиво како би насмејао публику, а не у неке друге сврхе како су то појединци схватили. Дино, Суад и медо су одлучили да сниме клип и нису се баш надали да ће постати виралан већ након пар сати од објаве. Већина домаћих и регионалних портала је преузела с мог Инстаграм профила видео који је настао на Бјелашници“, кроз смех говори Рамчиловић, аутор снимка и фамозни инструктор скијања.

Осим што је истакао како се није надао да ће се његов клип наћи у конкуренцији за снимак године, Табаковић је нагласио како је задовољан на који је начин одглумио скијаша почетника.

„Дино и ја смо дугогодишњи пријатељи и већ дуго се бавимо планинарењем, риболовом, ловом, полумаратонци смо, а волимо понекад да се упутимо и на планине како бисмо се скијали или санкали. Пре неколико дана дошли смо на идеју да снимимо један овакав клип у којем ћу одглумити почетника у скијању, док ће ми Дино бити учитељ. Веровали или не, сам текст и говор тела на снимку су апсолутно спонтани, клип је снимљен из првог пута, а најмање десет пута смо га прегледали како бисмо се добро исмејали и тек онда га објавили на Инстаграму“, казао је „неспретни“ Суад.

Како је на крају рекао Табаковић, иначе вишеструки првак БиХ у каратеу, он се ипак није нашао у прилици да се обрачуна с медом од којег га је делило, како каже, само неколико метара.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала