Сви се моле за Салу, полиција обуставила потрагу

© AP Photo / David VincentЕмилијано Сала
Емилијано Сала - Sputnik Србија
Пратите нас
Власник фудбалског клуба „Кардиф“ Винсент Тан је данас рекао да ће сви у клубу наставити да се моле за фудбалера Емилијана Салу, пилота Иботсона и њихове породице, након што је мали авион у којем су се налазили у понедељак нестао изнад Ламанша.

Он је рекао да их је све у клубу потресла вест од понедељка и додао: „Радовали смо се што ћемо Емилијану омогућити следећи корак у његовом животу и каријери“, преноси Ројтерс.

Тан је додао и да су сви који су познавали Емилијана описивали фудбалера као доброг и скромног младића који је желео да остави што бољи утисак у Премијер лиги и да је реакција фудбалске заједнице поводом ове трагедије заиста дирљива, као и да жели да упути искрену захвалност онима који су послали поруке подршке.

Потрага за несталим авионом који је превозио аргентинског фудбалера Емилијана Салу из Нанта у Кардиф данас је завршена, саопштили су званичници уз констатацију да су шансе да има преживелих изузетно мале, преноси агенција.

Мала летелица са 28-годишњим фудбалером и пилотом Дејвидом Иботсоном нестала је са радара у понедељак увече изнад Ламанша, а истражитељи су рекли да не очекују да пронађу икога живог.

Сала је летео из Нанта, у којем је био како би се поздравио са доскорашњим саиграчима, а летео је у Кардиф, у Велсу, где је требало да настави каријеру.

Током потрага у протекла три дана није нађено ништа што би указивало на остатке авиона или преживеле.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала