Кнежевић: Нећу стати док Мило не оде с власти или у затвор

© Јутјуб/ rtvatlasДушко Кнежевић
Душко Кнежевић - Sputnik Србија
Пратите нас
Предсједник „Атлас групе“ Душко Кнежевић у интервјуу за Ал Џазиру поручио је да неће стати док предсједник Црне Горе и ДПС-а Мило Ђукановић не оде са власти или „га не пошаље у затвор“. Он је додао да је више од 20 година помагао ДПС милионским износима и да је спреман да одговара пред државним органима.

„Спреман сам и да признам и да одговарам за саучесништво у томе“, рекао је Кнежевић.

„Када вас неко остави без ваше имовине, када вашу дјецу која студирају у иностранству остави без новца и картица, ви сте једноставно принуђени да реагујете. Ја се нећу смирити док Ђукановић не оде са власти или док не заврши у затвору“, нагласио је лидер „Атлас групе“, уз оцијену да нема ни минимум повјерења у црногорске институције.

Момир Булатовић - Sputnik Србија
Афера „Коверта“: Насиље у породици

Кнежевић је истакао да документе и снимке које посједује обрађује са својим експертским тимовима са тужилаштвом у Великој Британији, и додао да су тим документима обухваћени приватни рачуни Мила Ђукановића, његови приватни кредити, приватизација, заједничка улагања, све гдје је било корупције, украдених 15 милиона од „Атласа“ и пребачених у Прву банку.

На питање да ли неке стране службе стоје иза њега, Кнежевић је рако да „има добре контакте“.

„Ђукановић зна које контакте имам, јер сам му помогао на свом евроатлантском путу“, казао је Кнежевић.

Он је рекао и да посједује много материјала који би могли да угрозе државност Црне Горе, те да због тога многи од њих и неће видјети свјетлост дана:

„Не треба поистовјећивати државу са Ђукановићем, он је само један корумпирани политичар који мора да оде“, закључио је Кнежевић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала