Вучић: Бранићемо се од оних споља којима Србија никад није довољно мала

Пратите нас
Чуваћемо Србију и од оних споља, којима никад није довољно мала, и од оних изнутра, који би да је врате у прошлост, пљачкашке приватизације и разорене фабрике, поручио је председник Србије Александар Вучић у Панчеву, где се обратио грађанима који су испунили централни градски трг, преноси Танјуг.
Вучић о ватерполистима: Зашто нисмо тражили посебну полицијску заштиту

Вучић је у говору најавио да припрема развојне планове за будућност и рекао да је у претходних пет година отворио 180 фабрика и фабричких погона, а да би волео када би у наредне четири могао да отвори још 100.

Најавио је даље увећање права, примања, плата и пензија и то тако да се не нарушава стабилност буџета и државе, јер тако ради одговорна власт.

„Чуваћемо Србију пред онима споља којима Србија никад није довољно мала, али и од оних изнутра који би да је врате у прошлост, пљачкашке приватизације и разорене фабрике“, поручио је Вучић.

Ми смо за Србију која ће имати немачку компанију ЗТФ у Панчеву и многе друге инвеститоре у земљи, нове болнице, уређене школе и вртиће и више деце, истакао је председник Србије.

„То је Србија будућности“, рекао је Вучић. 

Поновио је да ће бити много тешко око Косова.

„Не могу да вам говорим као други, јер нисам лажов, али ћемо радити заједно“, поручио је и додао да ће Србија увек покушавати да направи компромис са Албанцима, уколико они укину сумануте таксе. 

„Чекамо да укину те сумануте таксе. Ако их не укину никад, ником ништа, живећемо са тим проблемом, живећемо са тим мукама и помагаћемо нашем народу на КиМ, ако их укину, увек ћемо покушавати да направимо компромис, али никада никоме нећемо дозволити да унижава Србију и да мисли да је Србија мала и слаба и да могу да је понижавају као до 2012. године“, рекао је Вучић у Панчеву.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала