Поповић: Дачић је једном већ издао Вучића

© Фото : снпНенад Поповић
Ненад Поповић - Sputnik Србија
Пратите нас
Онај ко мисли да ће министар Ивица Дачић остати лојалан Вучићу нема појма о политици, изјавио је министар Ненад Поповић реагујући на изјаву шефа српске дипломатије да не памти да је неко толико напао председника Александра Вучића, као што је то учинио министар Поповић критиком идеје да је разграничење могуће решење за Косово.
Ивица Дачић - Sputnik Србија
Дачић: Поповић нарушава државно јединство

„Ја се својих уверења не одричем и не издајем људе којима пружим руку. Цело Косово је за мене Србија. Ни метар мање. Остајем лојалан својој политици и по цену да не будем у власти“, навео је Поповић, у изјави достављеној Танјугу.

Поповић наводи да је „Дачић већ једанпут издао Вучића“, када је 2008. године јавно ставио потпис на подршку актуелном председнику Србије у кандидатури за градоначелника Београда, да би га после тајно погазио и договорио власт са Борисом Тадићем и Драганом Ђиласом.

Гостујући на телевизији „Пинк“, Дачић је раније рекао да „не памти да је неко толико напао председника Александра Вучића, као што је то учинио министар за иновације Ненад Поповић критиком идеје да је разграничење могуће решење за Косово“.

„Ту је ситуација јасна, Поповић не подржава оно што је изнео председник Вучић. Ако неко мисли да је Поповић напао мене, тај нема појма о политици“, рекао је Дачић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала