Вучић Харадинају: Србија је тврђи орах него што сте мислили

Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас Рамушу Харадинају да се он не би кладио да ће тако лако да сруши Србију као што је планирао.

„На страну, господине премијеру, чега год хоћете, да вам кажем да ваша изјава да никада нећете укинути таксе показује само вашу бахатост и нервозу“, нагласио је Вучић на скупу у Краљеву, у оквиру кампање Будућност Србије.

Подсетио је да је Харадинај најавио пре 43 дана да ће га срушити на власти на београдским улицама.

„Тим таксама наштетићете свом народу. Не бих се кладио да ћете тако лако да срушите Србију као што сте планирали. Србија је мало тврђи орах него што сте мислили“, рекао је Вучић.

Истакао је да се управо због Косова и Метохије и што је Србија урадила све што су биле њене обавезе појачава притисак на нашу земљу.

„Чули сте Кадрија Весељија, незваничног ’команданта Косова‘, да је рекао да не зна да ли је бољи Рамуш Харадинај, Хашим Тачи или Иса Мустафа, али да зна да је за њих најгори и једини непријатељ Александар Вучић. Нисам због тога срећан, јер су то опасни људи и разумео сам поруку, али сам помало, пред вама, поносан, јер знам да они толико мрзе оног који чини добро српском народу“, подвукао је Вучић.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала