00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
НОВИ СПУТЊИК ПОРЕДАК
17:00
60 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
60 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Сан о слободи“
16:00
30 мин
ВЕСТИ (реприза)
Ко у Грузији покушава да спроведе обојену револуцију?
16:30
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Да ли је могућ НАТО без САД?
17:00
60 мин
МИЉАНОВ КОРНЕР
Живот је као бокс: Научите да примате ударце, али задате победнички
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Пречник страним речима и изразима“
20:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

Приватни детаљи Путиновог одмора у Сибиру

© Sputnik / Alexei Nikolsky / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин на пецању
Председник Русије Владимир Путин на пецању - Sputnik Србија
Пратите нас
Први човек Републике Туве Шолбан Кара-Оол је открио за Спутњик како Владимир Путин проводи одмор у тајги за време Краснодарског економског форума.

Како наводи Кара-Оол, председник воли сам да прави роштиљ и маринаду за њега. Он је додао да роштиљ испадне одличан, али није открио тајну маринаде.

Саговорник Спутњика је навео да Путин током одмора увек пије домаћу кафу.

„Ујутру, на пример, за доручак посебно, господин Шојгу кува кафу у џезви. Он кува одличну кафу на логорској ватри. Поносим се што сам то научио и својим укућанима је кувам… Кафа са шећером се специјално карамелизује, након тога се додаје вода и заједно са млеком се провире“, рекао је Кара-Оол.

Осим тога, руски председник воли национални чај из Туве, који су кували по рецепту бабе првог човека Туве.

„Најважнији састојак је вода. Узмемо воду са извора и зелени чај — у совјетско време смо га звали грузинским. Ставимо тај чај, мало посолимо, и чекамо да проври, након чега се наспе млеко. Кад млеко проври, не дозволите да покипи, али обавезно држати неко време да кључа. Може му се додати и маслац“, испричао је рецепт Кара-Оол.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала