МУП потврдио: Милојко Пантић био на трежњењу после судара

Пратите нас
Спортски коментатор Милојко Пантић (72) задржан је ноћас у полицијској станици на трежњењу, након што је у алкохолисаном стању својим возилом „форд фокус“ ударио у џип интервентне јединице на Новом Београду, а затим покушао да побегне преко Бранковог моста, возећи у супротном смеру, пренео је Танјуг.

У МУП-у су Танјугу потврдили да је синоћ око 23.20 сати у полицијску станицу приведен М. П. (72) на трежњење, јер је возио под дејством алкохола, са 1,73 промила алкохола у крви.

Медији су пренели да је реч о познатом спортском коментатору.

„У Улици Старо сајмиште на Новом Београду дошло је до саобраћајне незгоде тако што М. П. (1947), возач аутомобила ’форд фокус‘, није поступио у складу са саобраћајним знаком ’обавезно заустављање — стоп‘, већ је наставио кретање и ударио у службено возило Интервентне јединице ’мицубиши пајеро‘“, наводи се у одговору МУП-а.

Након незгоде, возач „форд фокуса“ се удаљио са лица места тако што је покушао да побегне у правцу Зеленог венца, и то возећи супротном коловозном траком преко Бранковог моста.

Патрола Интервентне јединице сустигла је и зауставила возило „форд фокус“ којим је управљао М. П. на раскрсници Бранковог моста и Поп Лукине улице.

Након тога су на лице места изашли припадници саобраћајне полиције који су утврдили да је М. П. управљао возилом под дејством алкохола, а алко-тест је показао да је имао 1,73 промила алкохола у крви.

Возачу возила „форд фокус“ је, због утврђене количине алкохола у крви, одређено задржавање до истрежњења.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала