Објављени снимци пожара авиона на „Шереметјеву“ (видео)

© AP Photo / Pavel GolovkinАвион "сухој суперџет 100" компаније "Аерофлот" који се запалио приликом принудног слетања на аеродром "Шереметјево" у Москви
Авион сухој суперџет 100 компаније Аерофлот који се запалио приликом принудног слетања на аеродром Шереметјево у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
На интернету се појавио снимак из кабине авиона „сухој суперџет 100“ компаније „Аерофлот“ који се запалио приликом принудног слетања на аеродром „Шереметјево“ у Москви.

На видеу који је снимио један од путника види се како је ватра захватила крило авиона. Чује се паника у кабини, али неки гласови позивају путнике да се смире и крену ка излазу за хитне случајеве.

Авион „сухој суперџет 100“ компаније „Аерофлот“, који је летео из Москве за Мурманск, принудно се вратио на московски аеродром „Шереметјево“ и покушао да слети након 28 минута лета. Успео је да слети из другог покушаја због лоших временских услова. Авион, у ком је било 78 путника и чланова посаде, запалио се приликом слетања, а у несрећи је погинула 41 особа. Преживело је 33 путника и четири члана посаде.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала