Одговор Приштини због Лазаревића: Није вам ово највећа лаж, али је једна од глупљих

© Sputnik / Радоје ПантовићВежба Одбрана слободе
Вежба Одбрана слободе - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да се лажовима у Приштини привиђа некадашњи комадант Приштинског корпуса, генерал Владимир Лазаревић, па га препознају и у пензионисаном генералу Жарку Лазаревићу, бившем начелнику штаба Копнене војске, команданту ешалона ветерана на великој паради „Одбрана слободе“ данас у Нишу.
Кајл Скот - Sputnik Србија
Срамота! Скот о генералу Лазаревићу на челу „Бесмртног пука“

„Није вам ово највећа лаж, али је једна од глупљих, срам вас било, лажовчине“, коментар је министра Вулина на твит Мелизе Харадинај, рођаке и саветнице Рамуша Харадинаја, која је претходно на Твитеру навела:

„Парада Србије у Нишу предвођена ратним злочинцем Лазаревићем јасан је знак трулог система у који је Србија потонула. И то је кандидат за ЕУ“.

Мелиза Харадинај, рођака приштинског премијера Рамуша Харадинаја и његова саветница за спољне послове, данас је на свом налогу на Твитеру изнела тврдњу да је „Парада Србије у Нишу предвођена ратним злочинцем Лазаревићем“.

​„Парада Србије у Нишу предвођена ратним злочинцем Лазаревићем јасан је знак трулог система у који је Србија потонула. И то је кандидат за ЕУ“, написала је Мелиза Харадинај, која је претходно ретвитовала ранију поруку на Твитеру америчког амбасадора у Србији Кајла Скота.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала