Орбан: Са Трампом сам разговарао о куповини ракета и алтернативи за руски гас

© AFP 2023 / Brendan Smialowski / AFPДоналд Трамп и Виктор Орбан приликом обраћања новинарима у Овалном кабинету. „Орбан је вероватно као ја“, нагласио је амерички председник у понедељак, приликом обраћања новинарима током Орбанове посете, „мало контроверзан, али то је у реду… Урадили сте добар посао, сачували сте безбедност своје земље. Према речима америчког председника, Орбан је „урадио огроман посао“ и „поштован је широм Европе“.
Доналд Трамп и Виктор Орбан приликом обраћања новинарима у Овалном кабинету. „Орбан је вероватно као ја“, нагласио је амерички председник у понедељак, приликом обраћања новинарима током Орбанове посете, „мало контроверзан, али то је у реду… Урадили сте добар посао, сачували сте безбедност своје земље. Према речима америчког председника, Орбан је „урадио огроман посао“ и „поштован је широм Европе“. - Sputnik Србија
Пратите нас
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да је са америчким председником Доналдом Трампом у понедељак у Белој кући разговарао о куповини ракета средњег домета за противваздушну одбрану, како би подржао тренутно неорганизовану одбрану кључне инфраструктуре.

Он је додао да је од Трампа затражио да помогне у покретању производње природног гаса у румунском делу Црног мора, како би била обезбеђена једина алтернатива руском гасу, преноси Ројтерс.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала