Има ли Турска храбрости да окрене леђа САД?

Пратите нас
Упозорење на нуклеарни напад, заоштравање односа Турске и Сједињених Америчких Држава, најава манифестације „Дани капетана Лешија“, саопштење земаља Квинте о изборима на северу Косова, афера „Штрахе“ и случај „Хуавеj“ су теме које су обележиле недељу за нама. О њима разговарамо са генерал-мајором у пензији Видосавом Ковачевићем.
Интервју Видосав Ковачевић

У емисији Радија Спутњик „Од четвртка до четвртка“ питаћемо га ко ће профитирати од америчких санкција компанији „Хуавеj“? Да ли је балистичка ракета Пакистана стварна претња по светски мир? Да ли ће Турска бити прва земља која напушта НАТО због лоших односа са САД? Зашто Тачи и даље најављује да ће у Паризу тражити југ Србије? Како држава треба да реагује на одржавање манифестације „Дани капетана Лешија“ у Бујановцу? Да ли га је у кампањи за изборе за ЕП у Хрватској изненадила подршка Стипе Месића и Ћире Блажевића листи Самосталне демократске српске странке?

Емисију води и уређује Наташа Милосављевић. Слушајте нас на таласима радија Студио Б у 21 сат и гледајте на нашем јутјуб каналу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала