Додик: СДА не може да дели лекције, водила је рат и стајала иза злочина

© Sputnik / Александар МилачићПредседавајући Председништва БиХ Милорад Додик
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик - Sputnik Србија
Пратите нас
Лидер Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик изјавио је вечерас да је СДА ратна партија која је водила рат и стајала иза злочина и да као таква не може да држи лекције СНСД, преноси РТРС.

Бањалука - Sputnik Србија
Играч по задатку: У Берлину покушан удар и на Српску
„Мени и СНСД лекцију да држи СДА која је ратна партија, водила је рат и стајала иза злочина због којих би Алија Изетбеговић био у Хашком трибуналу да није преминуо. Сада мени његов син и његови наследници држе предавање о моралу, што говори да је у Босни све пропало“, рекао је Додик за Алтернативну телевизију.

Коментаришући последње изјаве Бакира Изетбеговића који је, између осталог, рекао да се Додик од „социјалдемократе претворио у агресивног националисту и већ деценију опструише витално важне процесе у земљи“, Додик каже да то није ништа ново од СДА.

„Ништа није ново осим чињенице да се на обележавању дана СДА апострофирам као главни проблем те странке. Мени је драго што сам им највећи проблем, јер политика коју води СДА, јесте она која је против Републике Српске и српског народа у целини“, навео је Додик.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала