Руски члан мисије УН пребачен на ВМА (фото)

© Sputnik / Наташа МилосављевићВојно-медицинска академија у Београду данас касно после подне
Војно-медицинска академија у Београду данас касно после подне - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски члан мисије УН Михаил Красношчеков, који је повређен у акцији припадника РОСУ у Зубином Потоку, пребачен је вечерас на Војномедицинску академију, речено је Спутњику у Амбасади Руске Федерације у Београду.

Како је Спутњик раније јавио, Красношчеков је пребачен нешто пре 13 часова са Интензивне неге КБЦ Косовска Митровица у амбулантно возило.

Златан Елек, помоћник директора КБЦ, изјавио је да Красношчеков има преломе виличне и јагодичне кости, фрактуру лобање и хематоме, тако да његово стање изискује медицински третман у Београду.

За његов транспорт је још у среду тражена дозвола од Приштине, али је она стигла тек данас.

© Фото : Канцеларија за КиМСлужбеник УНМИК-а Михаил Красношчеков, који је претучен и приведен у акцији косовске полиције, пребачен је данас из Клиничко-болничког центра у Косовској Митровици на ВМА.
Службеник УНМИК-а Михаил Красношчеков, који је претучен и приведен у акцији косовске полиције, пребачен је данас из Клиничко-болничког центра у Косовској Митровици на ВМА. - Sputnik Србија
Службеник УНМИК-а Михаил Красношчеков, који је претучен и приведен у акцији косовске полиције, пребачен је данас из Клиничко-болничког центра у Косовској Митровици на ВМА.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала