Мистериозни објекти из Русије стари 300.000 година откривају древну цивилизацију (видео)

Пратите насTelegramOdyssey
Током геолошке истраживачке мисије 1991. године, чија је сврха била вађење злата на планини Уралу у Русији, пронађене су сићушне структуре за које се сматра да су производ древне цивилизације која је била способна да развије нанотехнологију пре око 300.000 година.

Руска академија наука спровела је неколико тестова на овим мистериозним објектима и откривено је да су највећи делови објекта готово у потпуности израђени од бакра, а мањи од волфрама и молибдена.

Материјали су подвргнути детаљнијем истраживању неколико година након открића како би се дознало више о њиховом саставу, јер метали нису сами по себи настали у природи, односно, имају вештачко технолошко порекло.

Према расположивим информацијама, ове наноструктуре су пронађене на дубини између 10 и 40 стопа, а истраживања показују да су стари између 20.000 и 300.000 година.

Дебата о овим објектима ће се наставити због њиховог „мистериозног порекла“, тј. све док постоји могућност да су те наноструктуре могле настати од древне цивилизације која је живела на Земљи пре стотину хиљада година.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала