Бивша шефица аустријске дипломатије испричала како је позвала Путина на свадбу

© Sputnik / Alexei Druzhinin Kremlin Pool PhotoПредседник Русије Владимир Путин на свадби министарке спољних послова Аустрије Карин Кнајсл и аустријског бизнисмена Волфганга Мајлингера у Гамлицу на југу Аустрије
Председник Русије Владимир Путин на свадби министарке спољних послова Аустрије Карин Кнајсл и аустријског бизнисмена Волфганга Мајлингера у Гамлицу на југу Аустрије - Sputnik Србија
Пратите нас
Бивша министарка иностраних послова Аустрије Карин Кнајсл испричала је да је на идеју да на своју свадбу позове руског председника Владимира Путина дошла у јуну 2018. године, током његове посете Бечу.
Свадба о којој прича цео свет - Sputnik Србија
Њујорк тајмс: Млада је била лепа, али Путин је „украо“ шоу (фото, видео)

Бивша шефица аустријске дипломатије је у интервјуу за телевизијски канал „Плус 4“ казала да је управо тада наручила штампање позивница, како би могла да их подели колегама на изложби „Платна старих мајстора из Ермитажа“ у Музеју историје уметности у Бечу.

На тој изложби били су и председник Русије Владимир Владимирович Путин и председник Аустрије Александер ван дер Белен.

„Остала ми је још једна позивница у рукама и ја сам питала свог мужа шта мисли о томе да је дамо Путину како би поделио радост с нама. То је ипак нешто забавно: ми смо одавно прешли педесете, а венчавамо се први пут“, испричала је Кнајслова.

Тако је пар одлучио да уручи позивницу председнику Русије.

Свадба Карен Кнајсл и бизнисмена Волфганга Мајлингера одржана је 18. августа у аустријском граду Грацу. Путин је посетио славље као гост и поклонио младенцима самовар, старинску цедиљку за уље и слику. Руски лидер је плесао с Кнајсловом и изговорио здравицу на немачком језику.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала