Шта ће Тумбаковић урадити ако се деси дуел Србије и тзв. Косова

© Tanjug / DIMITRIJE GOLLЉубиша Тумбаковић
Љубиша Тумбаковић - Sputnik Србија
Пратите нас
Нови селектор фудбалске репрезентације Љубиша Тумбаковић рекао је да је искључиво сам донео одлуку, верује исправну, што је одбио да води Црну Гори у мечу против косовске селекције у Подгорици, преноси Танјуг.

Тумбаковић, који је промовисан као селектор „орлова“, смењен је прошлог месеца у Црној Гори због тог потеза и истиче да му је жао што је отишао на такав начин.

„Косово је одавно испричана прича, неспортска. У том тренутку је то био логичан и исправан потез. Донео сам одлуку сам. Време ће показати да ли сам био у праву“, наг Тумбаковић на конференцији за новинаре у београдском хотелу Хилтон.

На питање како ће реаговати ако се у будућности деси дуел Србије и тзв. Косова, што је могуће на ЕП, Тумбаковић сматра да таква одлука мора да се решава на државном нивоу.

„Нисам сигуран да ли постоји могућност за тај меч. Ресиће се на вишој инстанци и ја ћу бити део тог размишљања.“

Он је објаснио да је било мучна ситуација у Црној Гори са председником Савеза Дејаном Савићевићем на тему око тзв. Косова.

„Теже се причало. Жао ми је што се тако десило, утицали су спољни фактори и морало је тако да се реагује“, закључио је он.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала