Словенци оскрнавили Меланију: Ово је срамота (фото)

© REUTERS / BORUT ZIVULOVICСкулптура Меланије Трамп у природној величини у Словенији
Скулптура Меланије Трамп у природној величини у Словенији - Sputnik Србија
Пратите нас
У част прве даме Сједињених Америчких Држава Меланије Трамп, у њеном родном месту Севница у Словенији, постављена је дрвена статуа у природној величини, али локални становници кажу — да та статуа представља „срамоту“.

Прву статуу Меланије Трамп у њеној родној земљи осмислио је амерички уметник Бред Дауни, који је унајмио локалног уметничког дрводељу Алеса Зупевца, познатог као Макси, да је изради и да је постави поред реке Саве.

​Статуа уопште не личи на прву даму, али, како наводи „ИТВ“ — бар је хаљина у правој боји, и то светло плавој, као и она у којој се Меланија појавила на председничкој инаугурацији свог супруга Доналда Трампа.

Црте лица изгледају као да их је нацртало дете, израз лица је намргођен, а облици тела недефинисани. Статуа „маше“ левом руком.

​Локални становници, иако поносни на најпознатији експонат у граду, уопште нису задовољни сличношћу статуе сa Меланијом.

„Уопште не личи на Меланију. Личи на Штрумпфету. То је срамота“, рекао је један од становника који су се окупили на откривању статуе.

Меланија Трамп (рођена Кнавс) рођена је 1970. године у Новом Месту у Словенији, која је тада била у саставу Социјалистичке Федеративне Републике Југославије. Меланија је детињство провела у провинцијском градићу Севница. Касније се преселила у Сједињене Америчке Државе, где је упознала свог садашњег супруга Доналда Трампа. Меланија је трећа супруга актуелног америчког председника. Пар има сина Барона Вилијама, рођеног 2006. године.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала