Велика хуманитарна акција Сбербанке за децу оболелу од рака

© Фото : СбербанкаСбербанка и НУРДОР
Сбербанка и НУРДОР - Sputnik Србија
Пратите нас
Клијенти и запослени Сбербанке у Србији сакупили су у протеклих 18 месеци више од 1.200.000 динара за подршку организацији НУРДОР. Донаторске кутије ове важне хуманитарне организације, која пре свега олакшава живот деци оболелој од рака, налазе се у свакој Сбербанк експозитури у Србији.

„Поносни смо на чињеницу што су и наши клијенти и запослени препознали важност акције коју већ неколико година спроводи НУРДОР. Велико нам је задовољство што смо током претходног периода дали значајан допринос овој организацији и помогли изградњу Онколошког центра у Нишу. Важно је да истакнемо да су овакве хуманитарне акције веома значајне за читаво наше друштво, па ће се сарадња са НУРДОР-ом, али и са другим организацијама које доприносе бољем и лакшем животу деце, наставити и у годинама које следе“, рекао је директор службе за маркетинг Александар Милић.

Организација НУРДОР најавила је и нови пројекат од националног значаја, а то је нова родитељска кућа у Београду.

„Родитељска кућа је намењена за бесплатан смештај и за бригу о деци оболелој од рака из целе Србије и за њихове породице, када долазе у Београд због лечења. Нажалост, капацитети којима тренутно располажемо нису довољни да збринемо све породице које имају потребу за смештајем. С обзиром да лечење траје минимум годину дана, а да су породице у оваквој ситуацији ограничених финансијских могућности, важно је да постоји организован смештај и брига, која подразумева и свакодневни превоз на терапије и пуну психо-социјалну подршку за време лечења. Зато је родитељска кућа подједнако важан пројекат од националног значаја, исто као и болница у Нишу. И захвални смо Сбербанци што остаје наш партнер и подршка“, истакла је Бранислава Пенов, извршни директор НУРДОР-а.

Да подсетимо, Сбербанк Србија је током прошле и ове године подржала бројне пројекте друштвено одговорног пословања.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала