Ханово непријатно искуство у Бечу: Бициклиста налетео на њега и претио му шамаром

© Tanjug / Димитрије ГолЈоханес Хан
Јоханес Хан - Sputnik Србија
Пратите нас
Европски комесар за проширење и суседску политику Јоханес Хан имао је непријатно искуство у Бечу, када је један бициклиста најпре налетео на њега, а затим му запретио да ће га ошамарити.

Према писању бечког „Курира“, бициклиста је Хану запретио да ће га ошамарити након свађе до које је дошло у тренутку када је европски комесар са партнерком Сузан Рис Пасер шетао центром града.

Инцидент се догодио поред катедрале Штефансдом, када је бициклиста улетео великом брзином у групу пешака међу којима је био Хан са партнерком.

Хан је рекао да је бициклиста возио брзином од најмање 50 километара на час, а пошто га је том приликом гурнуо, европски комесар му је рекао да то не може тако и да ту не може да вози бицикл.

Ситуација је тада ескалирала, а бициклиста се вратио и запретио Хану речима: „Добићеш шамар, одмах".

„Курир“ пише да се изјаве очевидаца о том догађају од тог тренутку разликују.

Неки су листу рекли да су Хан и бициклиста разменили увреде, те да су видели чак и кошкање.

Такође је у свему наводно учествовала и Ханова партнерка.

Хан тврди да се од напада бициклисте одбранио руком, како би се заштитио.

Он каже да је бициклиста дивљао, а да се учешће његове партнерке у инциденту свело само на то да га је позвала да крену даље.

Сузан Рис, која је шефица аустријског осигурања „Вистенрот“, рекла је да читав догађај није трајао ни два минута и сматра да је читава прича доспела у медије само да би се нанела штета Хану и његовој шанси да добије још један мандат у Европској комисији.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала