Огласили се руски пранкери: Нисмо знали ни ко је Заев, а онда нам је „запао за око“

© AP Photo / Boris GrdanoskiЗоран Заев
Зоран Заев - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски комичари Алексеј Стољаров и Владимир Кузњецов, познатији као Лексус и Вован, огласили су се поводом разговора са македонским премијером Зораном Заевом .

Лексус и Вован су са Заевом разговарали телефоном тако што му су му се представили као Петер Порошенко и Јенс Столтенберг, а данас кажу да им је шеф македонске владе „запао за око“ када је у својим изјава почео да напада Русију да се меша у унутрашња питање те државе, преноси Танјуг.

Они су за македонски портал А1он испричали да су контакт македонске владе нашли на званичној веб страници, послали су, кажу, упит за разговор телефоном са премијером представивши се као Порошенко и Столтенберг, а већ неколико сати касније добили су одговор да Заев прихвата позив.

„Нисмо знали за Зорана Заева претходно, али видели смо бројне интервјуе у којима он оптужује Русију за мешање у унутрашње ствари ваше земље па смо закључили да је то добар разлог да га контактирамо и питамо. Разлог зашто смо објавили разговор јесте та што смо били на одмору и имали смо времена да скупимо све снимке и објавимо их заједно. Претходно смо били заузети другим ’жртвама‘“, изјавио је Стољарев.

Кузњецов, који је темељнији у својим одговорима, тврди да га је Заев последњи пут тражио 4. јуна али да се он није јавио зато што је спавао.

Македонија им је, кажу, била интересантна и због недавне промене имена.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала