Војска САД: Не покушавајте „Јуриш на Област 51“

CC0 / / Област 51
Област 51 - Sputnik Србија
Пратите нас
Ратно ваздухопловство САД издало је строго упозорење за више од милион људи да не покушају да спроведу план да у септембру „упадну“ у америчку војну базу у пустињи Невади, познату у јавности као „Област 51“, како би „видели ванземаљце“.

Више од милион људи људи пријавило се за учешће у акцији „Јуриш на Област 51, не могу све да нас зауставе“, која је заказана за 20. септембар, а још 1.200.000 је „заинтересовано“ за тај догађај, преноси Танјуг.

Теоретичари завере већ дуго верују да америчке власти држе тајне информације о ванземаљцима и НЛО у „Области 51“ и да се она користи за чување ухваћених НЛО или ванземаљских остатака и технологије, што америчке власти деценијама категорички негирају.

Потенцијални учесници су позвани да се масовно окупе пре одласка у базу ваздухопловства, која дуго опседа теоретичаре завере због њених наводних веза са ванземаљцима, преноси „Индипендент“.

Лист наводи да се „сатирични догађај“, који се организује на Фејсбуку и који је заказан за 20. септембар, чини као шала с обзиром на високу сигурност и строго обезбеђење америчке ваздухопловне базе у Невади, која се налази око 180 километара од Лас Вегаса.

„Можемо се кретати брже од њихових метака. Идемо да видимо те ванземаљце“, стоји у поруци којом се најављује акција.

Међутим, портпаролка ваздухопловних снага Лора Макендрјуз оштро је упозорила потенцијалне учеснике да то не чине.

„То (Област 51) је простор за обуку за америчких ваздухопловних снага, а ми бисмо обесхрабрили све од покушаја да дођу у подручје у којем обучавамо Оружане снаге САД“, истакла је она.

Ратно ваздухопловство САД спремно је у сваком тренутну да брани Америку и њене вредности, навела је Макендрјузова.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала