Кузмића буде из коме

© AFP 2023 / OZAN KOSEКошаркаш Огњен Кузмић на утакмици Србија-Белгија у оквиру Европског првенства у Истанбулу
Кошаркаш Огњен Кузмић на утакмици Србија-Белгија у оквиру Европског првенства у Истанбулу - Sputnik Србија
Пратите нас
Кошаркашу Црвене звезде Огњену Кузмићу, после јучерашње максилофацијалне операције, данас је урађен нови детаљан преглед скенером, саопштили су црвено-бели.

„Нови прегледи скенером главе и плућа показали су да нема компликација, а Кузмићу следи буђење из индуковане коме. Клуб се још једном захваљује свима на исказаној бризи за здравствено стање нашег кошаркаша. Нови прегледи главе и плућа скенером, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе (мозак и даље благо отечен након трауме)“, стоји у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Додаје се да су нови прегледи плућа показали знатно боље резултате, па ће одлуком лекарског тима Кузмић полако бити пробуђен из стања индуковане коме, у ком се налази од недеље, када је доживео тешку саобраћајну несрећу.

„КК Црвена звезда још једном захваљује свима који и даље свакодневно изражавају бригу и пружају велику подршку нашем играчу. Клуб ће, као и досад, наставити свакодневно и у договору са лекарским тимом да информише јавност о здравственом стању репрезентативца Србије и кошаркаша Црвене звезде“, наводи се у саопштењу.

Репрезентативац Србије доживео је преломе обе вилице и грудног коша у тешкој саобраћајној несрећи.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала