Бил Гејтс летовао у Црној Гори, уживао у мору и рафтингу Таром

© AP Photo / Mark SchiefelbeinБил Гејтс
Бил Гејтс - Sputnik Србија
Пратите нас
Амерички милијардер и оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс са супругом Мелиндом и троје дјеце боравио је протеклих неколико дана у Црној Гори, углавном на црногорском приморју, пишу листови „Побједа“ и „Вијести“.

Породица америчког магната у Црну Гору је упловила луксузном јахтом „Лејди С“ која је била усидрена испред Котора и Рисна до 28. јула, након чега су се Гејтсови упутили на Свети Стефан, а потом и у Порто Монтенегро, одакле су испловили у четвртак.

Како сазнаје „Побједа“, Гејтс је у сриједу посјетио неколико атрактивних локација на сјеверу Црне Горе, између осталог и мост на Ђурђевића Тари и спустио се атрактивним зиплајном. Након тога је био на рафтингу Таром.

Усидрена испред старог града Котора, Гејтсова јахта је привлачила пажњу мјештана и бројних туриста, али је идентитет породице држан у строгој тајности током читавог боравка у Црној Гори.

Амерички милијардер је дошао у пратњи већег броја тјелохранитеља, није било могуће прићи му, нити је било омогућено фотографисање.

Према незваничним информацијама, Гејтсови су виђени током купања код Рисна. Деведесетак метара дугачку јахту на којој се одмарала породица Била Гејтса пратио је мањи брод са хеликоптером на палуби.

„Гејтс и његова породица, тврде они који су их видјели, врло су једноставни и спонтани и опуштено уживају у природним љепотама Тивта и Боке которске и понуди Порто Монтенегра“, пишу „Вијести“.

Према информацијама „Побједе“, Гејтс је дошао у Црну Гору из Хрватске.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала