Паклена звер на шест точкова има 750 коњских снага (фото, видео)

© AP Photo / David ZalubowskiМодели Џип Вранглера
Модели Џип Вранглера - Sputnik Србија
Пратите нас
Називају га — „аутомобил којим ћете изазвати завист и дивљење“.

У последње време није баш лако одушевити захтевну клијентелу, посебно у свету аутомобила, у којем се познати и славни возе у „бентлију“ или „бензу“. Џип „Вранглер хелкет 6x6“, назван „Инферно“, чини се да би могао бити добар, практичан, али и аутомобил са стилом, за велике љубитеље показивања. Тако су га рекламирали на страницама аукцијске куће, која га је недавно продавала.

Аутомобил је заснован на моделу џипа „Вранглер Рубикон“ из 2016. године у издању поводом 75. годишњице обележавања издања „Хард рок“ едиције. Снага долази из 6,2-литреног „Доџ хелкет В-8“ мотора са 707 или 750 коњских снага, у зависности од тога да ли је реч о фабричком моделу из аукцијске куће „Барет-Џексон“, или 750 коњских снага у моделу од „Егзотик кустом мотоспорта“, твораца „Инферна“.

Гуме ће га одржавати високо у ваздуху, а црвена завршна боја у комбинацији је са уграђеним кровним носачем са предњим и стражњим ЛЕД светлосним тракама, за непогрешив профил. Дугачак је готово шест метара, а унутрашњост је прекривена кожом, преноси хрватски портал „Експрес“ писање „Популар механикса“.

Можда најбољи позив за куповину овог аутомобила стоји иза реченице: „Ако имате довољно готовине, ега и велику жељу да деца ’цвиле‘, а одрасли да позелене од зависти — ово је аутомобил за вас“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала