Путин стигао у Француску (фото, видео)

© Sputnik / Alexey Druzhinin / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин након слетања у Марсеј пред састанак са француским председником Емануелом Макроном
Председник Русије Владимир Путин након слетања у Марсеј пред састанак са француским председником Емануелом Макроном - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин стигао је у званичну посету Француској, где ће се састати са својим колегом Емануелом Макроном. Прес-служба Кремља раније је саопштила да ће двојица председника разговарати о ситуацији у Сирији, Либији, Персијском заливу, Украјини, као и о Споразуму о ликвидацији ракета средњег и кратког домета.

Путин је слетео у Марсеј, одакле ће отићи на састанак са својим француским колегом Емануелом Макроном у тврђаву Брегансон, летњу резиденцију француских лидера.

​Планирано је да у Марсеју руски председник преседне у хеликоптер, чиме ће за сат времена долетети до тврђаве Брегансон.

Састанак ће се одржати у уском кругу и на њему ће са руске стране учествовати министар спољних послова Русије Сергеј Лавров, портпарол председника Руске Федерације Дмитриј Песков, помоћник председника Јуриј Ушаков и амбасадор Русије у Паризу Алексеј Мешков. Планирани су и разговори тет-а-тет и конференција за штампу лидера двеју земаља.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала