Објављен снимак хапшења четвороструког убице из Јабуковца

© Фото : МУПСнимак хапшења четвороструког убице
Снимак хапшења четвороструког убице - Sputnik Србија
Пратите нас
МУП Србије објавио је видео-снимак хапшења четвроструког убице из Јабуковца. Након стравичног злочина који се 7. августа догодио у том селу, када су убијене четири особе на имању Раје Казимировића, осумњичени Давор П. (35) јутрос је ухапшен.

„Новости“ јављају да је он након хапшења признао злочин и рекао да је све урадио због новца.

Тела убијених су пронађена на салашу у засеоку Вратна код Јабуковца, а осим пољопривредника Раје Казимировића (72), пронађено је и тело његове мајке Драгице (93), сестре Љубинке Оприкић и сестричине Драгане.

„Новости“ сазнају да ухапшени није пружао отпор током хапшења. Чак је са полицијом реконструисао злочин корак по корак.

Полицијски службеници пронашли су претрагом шуме на путу од Јабуковца ка Штубику аутоматски пиштољ „шкорпион“ са пригушивачем и полуаутоматску малокалибарску пушку са пригушивачем, закопане у земљу, а са којима је, како се сумња, Давор П. извршио наведено кривично дело.

„Претресом салаша осумњиченог, полиција је пронашла, такође закопане, још две малокалибарске пушке, једну полуаутоматску и једну гасну пушку, као и већу количину муниције“, наводе у МУП.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен Вишем јавном тужилаштву у Неготину.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала