Радуљица: Надам се да ћемо на Светском првенству играти у правој форми

© Фото : fiba.basketballРепрезентативац Србије Мирослав Радуљица
Репрезентативац Србије Мирослав Радуљица - Sputnik Србија
Пратите нас
Након победе против Француске и освајања „Аустајгер купа“ у Шењангу, центар кошаркашке репрезентације Србије Мирослав Радуљица изјавио је да је задовољан оним што су српски играчи показали на турниру.

Србија је после победе над Француском (61:56), уз претходне победе против Новог Зеланда (88:78) и Италије (71:65), завршила као прва на турниру и направила одличну увертиру за Мундобаскет са савршених 9/9 током припрема.

„Био је ово добар турнир за нас, не само зато што смо победили, већ зато што смо имали прилику да испробамо различите петорке и тактике, да неки момци доду до форме“, рекао је Радуљица за сајт Кошаркашког савеза Србије (КСС).

Победом против Француске, која је један од фаворита за медаљу на предстојећем Светском првенству у Кини, Србија је тријумфално окончала припремни период.

„Увек је добро играти против јаких екипа каква је Француска. Биће нам ово врло корисно за Светско првенство које је пред нама. Надам се да ћемо играти на СП онако како Србија увек игра, у правој форми“, закључио је Радуљица, пренео је Танјуг.

Србија ће на Светском првенству, које се игра од 31. августа до 15. септембра, бити у групи Д у Фошану, где ће јој ривали бити Италија, Филипини и Ангола, против које отвара такмичење у суботу од 9 сати и 30 минута по нашем времену.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала