Вучић о тенку: Кажу, „скупиле се убице да славе Вуковар“ — разумем Хрвате, али нас?

Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је био изненађен хистеричном кампањом поводом појављивања „тенка“ испред Маракане, истичући да је готово све што је о томе објављено чиста лаж.

„Кажу, скупиле се убице да славе Вуковар. Тенк коме је цев заливена, нема мотор, нема било какве везе са Вуковаром, ни са Хрватском, или било којим делом Српске Крајине, или било чиме... Могу да разумем да се то ради у делу хрватске јавности, али у Србији — то не могу“, рекао је Вучић.

Он је рекао и да би више волео да је симбол Звезде нешто друго, али да о томе одлучују навијачи и они су изабрали тенк.

Вучић је навео примере и других европских клубова, као што је ЦСКА који има тенк испред стадиона, или немачки клуб Борусија Дортмунд који такође има тенк као симбол, који још подсећа на прошла времена.

Вучић је истакао и да је оклопно возило које се вози по граду, а о којем се такође писало свашта, само надограђени камион „там“ од иверице и показао је његову слику.

„То је то велико оклопно возило које је нарушило мир у нашој земљи“, рекао је иронично Вучић и показао фотографију возила.

Он је Партизану пожелео срећу вечерас, како би Београд био један од градова који има два представника у Лиги Европе, јер је то важно за Србију.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала