Вулин и Боцан-Харченко: Русија цени принципијелну политику Србије

© Фото : Министарство одбранеАлександар Боцан-Харленко и Александар Вулин
Александар Боцан-Харленко и Александар Вулин - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар одбране Александар Вулин састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Боцан-Харченком.

Министар Вулин изразио је захвалност за подршку коју Руска Федерација пружа Републици Србији када је реч о очувању територијалног интегритета и напорима за проналажење компромисног решења за Косово и Метохију.

Током састанка је истакнуто да руска страна цени принципијелну политику коју Република Србија води самостално и независно, као и опредељење наше земље да буде војно неутрална.

Министар Вулин је упознао госта и са резултатима посете Руској Федерацији, сусретом са министром одбране Руске Федерације, генералом армије Сергејом Шојгуом, као и са даљим правцима сарадње у области одбране двеју земаља.

На крају данашњег састанка изражено је обострано задовољство развојем војнотехничке сарадње, која се уз подршку председника и врховних команданата Руске Федерације и Републике Србије, Владимира Путина и Александра Вучића, операционализује и успешно одвија између два министарства.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала