Бјелица игра против Филипина

© Фото : fiba.basketballНемања Бјелица
Немања Бјелица - Sputnik Србија
Пратите нас
Српски репрезентативац Немања Бјелица биће спреман за утакмицу са Филипинима, која ће се играти у понедељак од 13 часова и 30 минута, преноси Б 92.

Немања Бјелица је због упале тетиве на колену морао да пропусти отварање Мундобаскета, али ће бити спреман за наредну утакмицу.

„Нисам тренирао неких 5,6 дана са екипом, већ индивидуално и надам се да ћу бити спреман за сутра. Одиграли смо одлично против Анголе, озбиљно смо схватили турнир и надам се да ћемо тако наставити пошто нам је то можда и кључна утакмица“, рекао је Бјелица.

Бјелица је на припреме дошао потпуно спреман и одиграо је неколико добрих утакмица у припремном периоду, па је новинаре занимало колико ће ова пауза негативно утицати на њега.

„Па видећемо сутра, шалим се... Нисам ништа пропустио, можда ми треба мало да уђем у ритам. Ништа потцењивачки, али добро је што је следећи меч управо са Филипинима и надам се да ћу се кроз ту утакмицу спремити за Италијане, а после иде друга фаза“, напоменуо је Бјелица.

Филипини делују нешто слабије него раније, а и сам Немања каже да су нижа екипа која воли доста да трчи.

„Нисам их много гледао, али Ангола заиста није толико лоша, већ смо ми одиграли фантастично и погодили шутеве на почетку. Филипини су мало нижа екипа и више трче и требало би да то озбиљно схватимо од почетка и неће бити проблема. То је више питање за Салета, али ја бих волео да одиграм мало да осетим паркет, утакмицу, терен и све што иде уз то“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала