Апел Албанцима да не гласају за ратне злочинце

Пратите нас
Удружење породица киднапованих и убијених на КиМ, апеловало је данас на грађане Косова и Метохије, пре свих на Албанце, да на предстојећим превременим изборима на косовској територији не гласају за ратне злочинце.

"Из разлога трагичне прошлости, наших косметских жртва, због будућег заједничког живота, ратним злочинцима никако не припада звање 'државника'“, саопштено је из овог удружења.

Истовремено Удружење је апеловало на представнике Срба на КиМ да буду, како кажу, "јединствени и сложни и делују искључиво у интересу народа".

"Апелујемо на Грађанску иницијативу 'Србија, демократија, правда', чији је лидер Оливер Ивановић убијен, покажу да косметске жртве нису узалудне и заједнички са Српском листом воде свој народ на Косову и Метохији", наводи се у саопштењу, преноси Танјуг.

Погубним сматрају то што су Рада Трајковић, Славиша Петковић...формирали неку нову коалицију чије име, како кажу, ни они сами не знају, а желели би да представљају српски народ на Косову и Метохији, стоји у саопштењу.

"Зато је народ тај који одлучује ко ће га представљати.“

Народ зна да препозна ко води праведну, поштену, озбиљну политику, а ко води злочиначку политику и ко се представља као европејац (из круга двојке), којима интерес народа не представља ништа", наводи се у саопштењу.

Превремени парламентарни избори на КиМ заказани су за 6. октобар.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала