Ђорђевић пред Италију: Следи нам најважнија утакмица на првенству, тешко је некога победити три пута (видео)

© Фото : fiba.basketballСелектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић
Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић - Sputnik Србија
Пратите нас
Александар Ђорђевић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, рекао је да екипа зна отприлике све пред одлучујући меч прве фазе Светског првенства у Кини.

Србија и Италија играју у среду утакмицу која ће одредити победника групе Д прве фазе Мундобаскета, преноси Б92.

„Све иде по плану, опоравак и неке наше ствари. Следи нам најважнија утакмица на првенству, све је јасно. Играли смо већ два пута против њих, оба пута смо их победили. Ниједном они нису били комплетни, ниједном нисмо били ни ми... Сигуран сам да ће бити добра утакмица“, рекао је Ђорђевић новинарима у Кини.

Наши кошаркаши славили су релативно лако у првом мечу на Акрополис купу, док су у другом, на турниру у Кини, победили у тесној завршници.

„Знате шта, и када се игра плеј-оф јако је тешко некога победити три пута, без обзира на квалитет. Тога смо свесни. Шта смо могли да урадимо? Да изгубимо једну утакмицу како би нам сада било лакше? Мислим да имамо нашу игру са којом треба да наставимо. Знамо да су изванредни шутери. Сјајно су отворили првенство“, рекао је Ђорђевић и додао да им највише претње долази од стране Белинелија, Галинарија, Датомеа, Хекета и Ђентилеа.

„Орлови“ одлично шутирају на овом првенству. На ту констатацију новинара, Ђорђевић се само насмејао и додао: „Доста смо причали о шуту, мислим да је то кључно на првенству“.

Утакмица између Србије и Италије игра се у среду од 13.30. Обе репрезентације оствариле су по две победе на старту шампионата.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала