Група Л: „Триколори“, „бумери“ и Литванија ― група смрти у Нанђингу

© Фото : fiba.basketballДетаљ са утакмице Литванија - Аустралија
Детаљ са утакмице Литванија - Аустралија - Sputnik Србија
Пратите нас
Аустралија и Литванија, изгледа, не могу да побегну од оваквих група. После оне, са Канадом, у Нанђингу их чека нова, овај пут са Француском.

Група Л:

Игра се у Нанђингу.

За Француску све тек почиње

„Триколори“ су из релативно лаке групе прошли у следећу рунду, и једину тежу утакмицу одиграли су са Немачком, која је изненађујуће, завршила такмичење у првом кругу. Сада тек крећу искушења за тим Венсана Колеа, а меч првог кола са Литванијом ће у великој мери одредити какав би пласман Француза могао да буде. Свака прогноза је незахвална.

„Бумери“ у трци за пласман међу осам

Репрезентација Аустралије показала је да је веома озбиљна екипа, и ту је крај сваке приче о ономе што могу у овом кругу такмичења. Против Литваније су показали да су са правом сврстани међу фаворите за медаљу, а утакмица са Доминиканском Републиком биће само загревање за дуел са Француском који ће буквално одлучити све.

И даље верујемо у Литванију

И поред пораза од Аустралије који ју је мало удаљио од пласмана у четвртфинале, на Литванију најозбиљније треба рачунати. Меч са Французима је бити или не бити за „зелене“ и не сумњамо да ће дати све од себе да га добију како би против Доминиканске Републике у последњем колу сами одлучивали о својој судбини. Да ли Литванија може даље из ове групе смрти? Уверени смо да може.

И поново – много би било још једно изненађење

Доминиканска Република је елиминацијом Немачке урадила и више него што се од ње очекивало на овом Мундобаскету. У конкуренцији остале три репрезентација у овој групи, заиста нема шта да тражи, али је спортски надати се.

Вероватан пласман: Прогноза за избегавање.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала