„Ноћни вукови“: Само не смемо да претекнемо Путина (видео)

© Sputnik / СпутњикМаша Радовић и Ноћни вукови
Маша Радовић и Ноћни вукови - Sputnik Србија
Пратите нас
Неприродно је да се бацамо у загрљај неким савезима и државама које су нам јуче бацале бомбе на главу. Неразумљиво је видети људе да носе америчку заставу, обуку дете у америчку заставу, поручују у интервјуу за Спутњик припадници српског огранка „Ноћних вукова“.

Слободан Башић Баки и Данијел Узелац угостили су нас у мото друштву „Точак“ недалеко од Врчина и са нама поделили утиске са недавно одржане мото-ревије на Криму. Пут до Севастопоља је трајао шест и по дана и упркос потешкоћама попут кише, града, заобилажења украјинске границе, наши „Ноћни вукови“ имали су снажан мотив и жељу да присуствују десетогодишњици највеће мотоциклистичке смотре на свету.

На питање како су их дочекали руски саборци, међу којима је био и сам председник Владимир Путин, Баки и Данијел не крију одушевљење.

„Увек лепо. Већ осам година возимо те наше туре по Русији и оно што је најлепше јесте што посећујете друге клупске куће где вас браћа дочекају, где се увек лепо проведете, али фасцинантно је како нас дочекују сами Руси. Осећате се више него добродошли где год стигнете. Ми сад носимо увек по четири, пет застава у резерви зато што сви хоће да се сликају са нашом заставом, моле нас да им их поклонимо.“

Мотоциклисти су у разговору за Спутњик открили и да ли је неко смео да претекне председника Путина, која је мисија њихове организације, колико је храбрости данас потребно да се отворено подржи Русија, али и зашто су се одлучили да им следећа дестинација буде далеки Сибир.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала