Душко Кнежевић објавио нови снимак

Пратите нас
Црногорски бизнисмен Душко Кнежевић објавио је нови снимак на којем, наводно, разговара са секретаром Врховног државног тужилаштва Ненадом Вујошевићем, преноси РТЦГ.

Мушкарац на снимку тврди да се састао са главним специјалним тужиоцем Миливојем Катнићем и Кнежевићу гарантује да ће кум председника „Атлас групе“ Дејан Секулић, који је ухапшен у августу, бити пуштен на слободу „у понедељак“, наводи РТЦГ.

Мушкарац у телефонском разговору обавештава Кнежевића да му је Станковић рекао да се јави тужитељки Лидији Вукчевић, која га потом позива да дође код Катнића.

„Катнић саопштава Вујошевићу да ће пустити Секулића за дан-два. Преноси Вујошевићу да не може одмах, да не би јавност помислила да се препао од Кнежевића, пошто је већ био најавио у медијима да ће објавити снимак“, наводе из Покрета.

Кнежевић је пре овога поново узбуркао страсти у Црној Гори објављивањем снимка на коме разговара са секретаром Врховног државног тужиоца Ненадом Вујошевићем, који више пута на снимку тврди да је од Кнежевића узимао новац и давао га Врховном државном тужиоцу Ивици Станковићу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала