Марко Симоновић се опростио од репрезентације

© Фото : fiba.basketballРепрезентативац Србије Марко Симоновић
Репрезентативац Србије Марко Симоновић - Sputnik Србија
Пратите нас
Марко Симоновић, кошаркаш Олимпија Цедевите, одлучио је да заврши репрезентативну каријеру после Светског првенства у Кини.

Бивши капитен Црвене звезде, а сада играч Цедевите Олимпије, потврдио је током АБА Суперкупа у Загребу да више неће играти за национални тим, пише Б92.

„Решио сам још док смо играли квалификације. После првенства, то је то. Мислим да је било доста са моје стране, сада морам и породици да се посветим, време је мало за млађе, да играју, да преузму, да носе и, надам се, да направе успехе“, рекао је Марко Симоновић за „Моцарт спорт“.

„Јако боли, јако боли. Сви смо имали јако велику жељу да освојимо медаљу. Не само медаљу, већ да то буде злато, јер смо стварно осетили да можемо. Имали смо таленат, имали смо хемију, играли смо и играли се кошарке. Међутим, ето, један слабији дан, и ето. Нажалост, морам да се опростим без медаље. Очекивао сам да ће бити медаља“, додао је српски кошаркаш.

Марко Симоновић је у дресу репрезентације Србије освојио сребрне медаље на Светском првенству у Шпанији 2014. године и Олимпијским играма у Рију 2016. године, док су репрезентативци Србије у Кини остали без одличја.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала